sâmbătă, 14 februarie 2009

Valentine's Day


Valentine's...
Nu il cunosc personal pe Valentine, desi mi-ar fi facut placere... Nu stiu daca e cazul sa ii dam de pomana si sa il pomenim de bine, ca na... numele lui totusi ne aduce aminte an de an ca e cazul sa ne manifestam iubirea ceva mai altfel decat felul in care o facem zilnic... sau sa nu-l bagam in seama, considerand ziua de 14 februarie ca oricare alta... cu nimic mai rea decat cea de 13, si la fel cu cea de 15...
De ce pentru a-ti exterioriza sentimentele trebuie o zi anume si numai o zi? Este prea greu, prea plictisitor, prea mult sa ii arati celui de langa tine ca il/o iubesti in fiecare zi a saptamanii, indiferent de data din calendar? Ti se pare prea mult timp pierdut daca rezervi cateva minute, din cele 1440 pe care le ai zilnic, pentru a darui atentie altora?

Adu-ti aminte ca, inainte de toate, suntem oameni, avem nevoie de afectiune, caldura sufleteasca si un sprijin moral... avem nevoie de un sarut si o imbratisare... avem nevoie de o vorba calda si un alint... avem nevoie de iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu