duminică, 22 februarie 2009

Clasamentul vedetelor


Viaţa printre vedete... Nimic mai palpitant...

Ca sã nu fiu nesimţit şi sã arãt cu degetul, am sã dau nişte nume de scenã...

O adevãratã divã şi o mare cunoscãtoare de modã, vecinã cu toate “surorile”, colegã de facultate cu toate “ştoarfele” şi o adevãratã “vamã” pentru cei nou-veniţi în Bucureşti. Cunoştinţele sale în d’ale toate dau p’afarã în acelaşi ritm în care dã şi ea afara ce-a mâncat şi bãut dupã ce a luat la bord mai mult decât îi face faţã stomacul şi ficatul. Dacã şi cele din urmã ar fi putut face şi spate... probabil cã îi prindea bine! O fire mult prea curioasã (mai mult “cur” decât “ioasã”), o bunã sfãtuitoare şi o adevãratã prezicãtoare a viitorului unei relaţii. Mama vorbei “Ia cu pâine, mamicã” şi o fiinţã cam plictisitã. Telefonul este probabil al doilea obiect ca importanţã în viaţa de zi cu zi. Nu îi place sã fie luatã la mişto – fapt pentru care eu n-am sã o fac...

Dupã cum nu era greu sã te prinzi, prima în clasament, stimabila dna. Ponor*, pomenitã aici pentru a spori IQ-ul “acatistului”.

Locul doi în clasament este ocupat de o altã personalitate, de aceasta datã de o talie internaţionalã...

O adevãratã doamnã. Timidã de neimaginat, copleşitã zilnic de probleme “existenţiale”, suferindã de insomnii din cauza grijilor celorlalţi. Nu e cu nimic mai prejos de clasata de pe locul I, ba chiar din contra... crek e cu vreo 20 cm mai inaltã... şi asta fãrã tocuri! Preocuparea de bazã – statistica dimensiunilor. Motto-ul vieţii: “Nu cred pânã nu vãd!”. (Incercaţi sã faceţi o legãturã între cele douã). O doamnã bãrbatã bine, cu un suflet sensibil şi o tãrie neimaginabilã de caracter. O mare consumãtoare de pizza şi poate cea mai bunã gazdã. Îşi doreşte din strãfundul sufletului ei, mare cât o ceapã strivitã sub roţile trenului, sã se bage într-o relaţie serioasã, dar încã nu a gãsit în a cui... O fumãtoare înrãitã, mai ales dacã ţigãrile de pe masã nu sunt ale ei, autoarea vestitului “Tratat al dimensiunilor” şi al poemului “Socitorul”, zâna dansurilor din colãcel - nimeni alta decât Pamela Anderson*.

Inaintãm în clasament şi ajungem la ultima, dar nu cea din urmã, câştigãtoare...

Recunoscutã pentru setea excesivã, graba în care îşi petrece toatã ziua, consumul în cantitãţi industriale de “Burn” şi “Peroni”, mare iubitoare a somnului în faţa ecranului cinematografelor (mai ales dacã e un desen animat porno cu pokemoni), o mare hair-stylist-ţã a chelioşilor, diva divelor şi mama rãniţilor... Una dintre cele mai bune prietene cu Pamela, de altfel pe care o şi viziteaza regulat, colaboratoare la marele “Tratat al dimensiunilor”, poetã de literaturã, câştigãtoarea premiului “Coiul de lemn” din 1928 pentru volumul “Gãurile negre ale Universului”, mare cântãreaţã a muzicii lãutãreşti – Daniela*!

Premiul special ar fi trebuit sa fie acordat unei personalitãţi cu renume, o mare “dispãrutã” – Cristina Rus*. Datoritã faptului cã avea “idle” pe mess de 47 ore şi 53 min – nu a putut fi contactatã.

La concurs au mai fost înscrise: Celine Dion* (plecatã la cules microfoane în Spania), Mihaela Rãdulescu* (plecatã în Turcia la perfecţionare), Viorica din Clejani* (nici eu nu ştiu e cu aia, probabil cã doamna Rus ştie mai multe), Andreea Marin*. Ne pare rãu pentru aceste stimate doamne şi le aşteptãm pe toate şi la anu’ sã ne plictiseascã cu replicile lor de valoare.

V-am pupat!

4 comentarii:

  1. Eh ... măcar la comentarii să fiu primul. Eu zic că la cuvântul timidă trebuia să pui ghilimele :))

    Îmi pare rău că doamna Ponor m-a întrecut în acest an, dar promit că la anu' să ies incontestabil pe primul loc.

    Pamela, la decernarea premiilor: ”Aș dori să-i mulțumesc mamei mele pentru gura încăpătoare pe care o am și fabricii de lubrifianți primiți gratuit de la PSI, care mă ajută în fiecare zi să mă lărgesc mai tare.”

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar nu ma asteptam sa iau locul 3. Deja imi pregatisem speechul pt primul loc. offf. Sa mai iau un gat d whisky! E mai bine! sa revenim .
    NU mai e pic d recunoastere pentru persoanele mai in varsta. Tineretu asta se baga in fatza( c sarpe am incalzit la san/ a se citi Pamela:))))). ink un gat d whisky! ok. las k la anu o sa am botox nou si o sa iau trofeul cel mare, pana atunci va las k tre sa fug la cinema. e premiera la Gay Naruto.
    V-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Catalina Ponor, prin purtatorul de cuvant Constantina Stietot, va transmite urmatoarele:
    "Va multumesc pt. titlul acordat si binemeritat. Daca nici eu nu eram pe locul I d'apoi nu avea cine sa fie. Le transmit salutari concurentelor Pamela Anderson si Daniel@ si le imbratisez cu drag si le promit ca la anul tot eu voi fi pe primul loc oricat s-ar stradui ele. Mai shtoarfa si curva batrana ca mine n-o sa fie niciuna oricat s-ar chinui. :)
    Cat despre celelalte nominalizate.... Bine c-ati venit la "vama" fetelor. Pana sa ajungeti la performantele mele mai aveti mult de muncit (a se citi "supt" etc.).
    Va multumesc si dedic acest premiu autoarei postului, viitoare castigatoare a titlului pt intreaga cariera de bulangioaica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, ce bine ca anul acesta n-am fost nominalizat la nicio cateogorie :))) Poate la anu` :))) Super tare postarea

    RăspundețiȘtergere