duminică, 1 martie 2009

1 Martie – Ziua femeii


Bunã seara dragele mele, iubitele mele, cucuietele mele… ştoarfe de success şi scumpe doamne … Bine ati venit la noi in emisiune! In aceastã minunatã zi, cu cerul înnorat şi fãrã soare, cu noroi pe dupã blocuri şi furtunã în poşete, cu ocazia venirii primãverii vã urãm cãldurã în calorifere, ochelari cu geamuri termopan, gresie şi faianţã în gurã, câte 3 maşini în faţa casei (poliţia, ambulanţa şi pompierii) şi bãrbaţi adevãraţi (chelie – semn cã pãrul deştept a pãrãsit capul prost, burtã – semn al unei vieţi echilibrate şi pline de activitate, nas pompos – semn al unei situaţii dimensionale „ok” dincolo de şliţ)!

Motto-ul din aceastã searã este:

Singuricã, singurea,

Nime-n lume nu mã are,

Dã-i pe toţi în p*** mea

Cã-s frumoasã ca o floare!

Vã rugãm sã primiţi din partea casei câte o micã atenţie, cã altceva nu ne permitem, o floare numele cãreia este legatã reprezentativ de numele şi personalitatea d-voastrã (dupã cum urmeazã):

Cristinei Rus*, doamnã ce a frânt inimile multor fani ai Cãtãlinei Ponor, diva ce a stârnit multe contraverse, adepta dispariţiei în ceaţã de una singurã şi a reapariţiei pe “scena vieţii” în 2, o mare fumatoare a frunzelor de dafin, o mare sforoitoare şi o adevãrata maestrã în arta gãtitului “ciorbelor de limbi”, va primi din partea casei un hibrid între: Bretonium intinsum şi Ceafus incretzitus… Hai, ia-o şi dispari!

Diva suprizelor şi a glumelor neînţelese, o doamnã plinã de personalitate, miracolul Carpaţilor, minunea Europei Centrale şi de Est, posesoarea merabolantului nick “le lapin” sau “pietroasa”, nimeni alta decât Andreea Marin*… Aplauze vã rog! Primiţi din partea noastrã floriceaua –Pastravetus giganticus, subspecie a Reactius intarziatus. Sã o foloseşti cu cap!

Daniela*, clasata de pe locul 3 în “Clasamentul divelor” din luna trecutã, o mare consumatoare de formol (uitaţi-vã cum aratã la vârsta ei!), cucoana ce ne orbeşte cu bretonul ei de rãţuşcã gelatã şi poate cea mai sufletistã fiinţã din apartamentul ei în care stã de una singurã! Cea mai bunã prietenã a Julietei, fostã vânãztoare de brânzã de ţap la Tg. Jiu, transhumatã în ultima perioadã direct în centrul capitalei, pe Bulevardul Doamnelor (fostul Magheru). Fiind cea mai în vârstã fufã dintre toate invitatele noastre de astãzi, va primi din partea noastrã un premiu special – o minivacanţã la Techirghiol… Mai tânãrã n-o s-o facã, dar mãcar începe sã se obişnuiascã cu pãmântul!

În momentul de faţã ne citeşte în direct din “satul” ei natal… Pentru aceasta îi dãm şi floare – Ştorfius bãtrânus.

O altã “domnişoarã” invitatã astãzi la decernarea premiilor florale – Pamela Anderson*. Îi mulţumim cã a acceptat invitaţia noastrã şi a bãtut atâta drum, tocmai din pãrţile Oborului. Despre aceastã vedetã se pot spune multe, aşa cã nu mai spunem nimic. Sã vorbeascã numele tufarului în locul nostru – Inbucus pasivissimus (o variantã a speciei Lacoius cautatus). Sãnãtate multã!

Ştire de ultima orã: Senzaţional! Incredibil! De neimaginat!

Pamela Anderson în încercarea de a se sinucide s-a epilat cu cearã pe faţã. Conform spuselor purtãtorului ei de cuvânt - Ghiţã Zãbãlosu’ – starea generalã este bunã. Tratamentul recomandat de medici, pentru a scoate roşeaţa s-a limitat la “mãşi cu brânzã şi smântânã”, aplicatã minim 3 ori/zi. Vom reveni cu informaţii suplimentare la ştirile de la ora 5! (fata mea… ala e pentru fofoloacã, nu pentru faţã!)

Dragelor mele, uite cum personalitatea emo din sufleţelul Pamelei era s-o ducã dreaq. Îi urãm însãnãtoşire grobnicã (“grob” = rus. coşciug) şi revenim la buhaii noştri.

Celine Dione*, o trecãtoare prin destinul altei vedete, ce a lãsat o zgrâieturã profundã pe encefalele noastre cu raguşeala ei de 13+3/4 octave, şi o mare consumatoare de ouã dregãtoare de glas şi, surprinzãtor – nu este vecinã cu madam Ponor! Ea va lua acasã din partea noastrã un ghiveci cu ­Lipsocoius sopranissimus! Sã o fumezi cu plãcere!

Mihaela Rãdulescu*, proaspãt întorsã de la filmãri din strãinãtãţuri, o mare artistã a vremurilor de mâine, absolventa liceului de fete “Tonitza” din capitalã. Nu coboarã la nivelul muritoarelor de rând, aşa cã îşi plimbã pãsã numai în Mercedes-urile RATB-ului. Ea va pleca de aici spre casa ei cu metroul, caci va primi de la noi cadou – Abonamentus metrorexus (din marea familie de bãlãrii – Prefãcutus adormitus).

Ultima în aceastã searã, dar nu cea de la urmã, în propria persoanã - Fhrau Cãtãlina Ponor… Aplaudaţi-o, ea meritã mãcar atâta atenţie din partea voastrã! Recunoscutã sub pseudonimul “vameşa”, câştigãtoarea ultimei ediţii “Clasamentului Vedetelor”, o mare sufletistã. A dat viaţã unui nou curent în lumea “hairstyling”-ului: folosirea lubrifiantului pentru întãrirea rãdãcinilor pãrului din cap. Momentan este implicatã pânã peste glezne în noul proiect, finantat de STIR (Societatea Târfelor Incompetente din Roâmnia): “Efectele vaselinei asupra cariei dentare”. Noi îi urãm multã baftã, o aşteptãm cu rezultate! Datoritã faptului cã şi-a rupt tocurile pe sãrile de la metrou şi şi-a pãtat cu ruj rochia, nu a putut ajunge aici în aceastã searã. Drept urmare îi trimitem la domiciliu jardiniera cu Datus la bucus din familia Scundus flocosus). Sã ai poftã!

Alexandra* nu putea fi ratatã de aceastã datã de ochii noştri. Vedetã de vedetã, fatã de fatã. Fostã mare prezentatoare în nuş ce comunã din fundul râpei, o iubitoare (în cel mai direct sens al cuvântului) de tot ceea ce e strãin (doamna se respectã, iar “producţia” internã a ţãrii pare a nu fi satisfãcãtoare… dar las cã se instaleazã criza mai bine şi vede ea!). Om al pooliticii (ooops… mi-au scapat mai multzi de “o”), fapt pentru care cere a fi tratatã pooliticos… Aşa cã gata cu miştourile… Ia-ţi “conopida” şi vorbim la anu’. Floarea, cine nu a recunoscut-o dupã aspect, este Datus la taximetristus (ia-o repede şi urcã-n maşinã, cã vine dupã tine!).

Emisiunea noastra, astfel, a luat sfârşit! Sã facem o mica recapitulare şi sã mai citim odatã tot pomelnicu’ cap-coadã:

  • Cristina Rus – Bretonius intinsus (Ceafus incretzitus);
  • Andreea Marin - Pastravetus giganticus (Reactius intarziatus);
  • Daniela - Ştorfius bãtrânus;
  • Pamela Anderson - Inbucus pasivissimus (Lacoius cautatus);
  • Celine Dion - ­Lipsocoius sopranissimus;
  • Mihaela Rãdulescu - Abonamentus metrorexus (Prefãcutus adormitus);
  • Cãtãlina Ponor - Datus la bucus (Scundus flocosus);
  • Alexandra – Datus la taximetristus.

Vã mulţumim cã ne-aţi onorat cu prezenţa şi în aceastã searã. Vã spunem încã o data “Mulţi ani frumoşi” şi vã mai aşteptãm! Iar voi, cititorii… ştoarfe de ştoarfe… ne puteţi urmãri sãptãmânal, cu noi şi noi informaţii, pe acelaşi post (linku’ e mai sus ;) )

P.S.: La insistenţa publicului s-a fãcut chetã şi s-au mai strâns nişte bani pentru încã o floare. Am fãcut sondaje în zona Titan – Potcoava – Diham şi am ajuns la concluzia cã cea care ar merita este nimeni alta decât Ştefania Rareş*… Mare cântãreaţã de muzicã popularã (mai mult… decât… U know). O punctualã de neimaginat (mai ales cã nu întârzie prea rar), o adevãratã stea pe gheaţã (mai ales când stã în 4 labe). În mâna ei se întãresc toate, mai ales crosa, când scoate la puc-ul amanetat pe o cutie de vaselinã. Floarea ce o va primi se intituleazã – Vacus crãcitus pe ghetzushus.

Vã pupã mama cu dosul palmei pe toti!

3 comentarii:

  1. Buna seara dragele mele si La Multi Ani tuturor divelor. O data e ziua noastra c pla mea:p Va multumesc pt minivacanta oferita si promit k nu o sa scape nici un boshorog nejumulit. Nu d alta dar trebuie sa ma obisnuiesc nu? :p Cat despre floare am sa o sadesc in pamanturile roditoare ale Olteniei in asha fel k toate urmashele mele care vor calca p la capitala sa ramana tinere si proaspete.
    Tynutza draga tinand cont k nu ai primit nici o floare m am gandit eu la tine. Fiind d la tara eu nu prea stiu multe nume d flori, dar o sa ti aduc cu draga inima un buchet d pzda tigancii garnisit cu coiele popii. Din toata inima pentru tine.
    In incheiere ash dori sa i urez un calduros bun venit debutantei noastre Stefania Rares. Ink nu cunoaste eticheta dar ne vom ocupa d acest aspect k niste surori iubitoare c suntem.
    V am pupat

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, m-ai pocit rau de tot! Numele meu de diva este ori Alexandra Dinu (fosta Mutu), fie Tom Kruzitza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eh, dragelor, ia uitati voi cum am ajuns si la martisor. minunata emisiune, n-am ce zice. avand in vedere ca eu sunt detinatoarea locului 1 la clasamentul vedetelor nu pot decat sa va urez si voua macar cat imi ureaza fanii mie. :))draga, n-am ajuns la emisiune pt ca am fost ocupata cu noul meu sotz, sa vedem cand o sa divortez acum. :))
    ah, stefania rares, lasati fata in pace, e mica si nestiutoare, prea multe n-o sa aflati despre ea, e fata cuminte, nu intra in randul shtoarfelor. :))

    RăspundețiȘtergere